Трибина за родитеље – Какав свет ће изградити генерација З?

12 . 04 . 24

Драги родитељи,

Центар за младе (Цезам) који је формиран у оквиру рада Радне групе Владе РС за ментално здравље и сигурност младих организације трибину за родитеље.

Трибина ће се одржати 18. априла 2024. године у 18 часова, а предавачи ће бити:

· Др Јелисавета Лазаревић, доценткиња економије, представља нам будућност тржишта рада и промене које доноси Генерација Зед, и као потрошачи, и као запослени.

· Проф. Др Јелена Радосављев Кирћански, професорка психологије и терапеут, поделиће своја искуства у директном раду са младима, како , како кроз клинички рад, тако и кроз рад са студентима, и поделити са учесницима предавања за проблеме менталног здравља са којима се Генерација Зед може суссрести, као и на то како их можемо подржати у сазревању и преузимању одговорности.

i

Повезане вести

Дружење са писцем у школи

Дружење са писцем у школи

У нашој школи је гостовао писац Радислав Јовић на велико одушевљење деце и учитеља. Представио је своје две збирке песама ученицима другог и трећег разреда, а имали смо прилику да се упознамо и са новим књигама које су издате прошле године. Добили смо књигу "Петао...

Читалачка значка 2023/2024.

Читалачка значка 2023/2024.

Церемонија доделе диплома награђеним ученицима у манифестацији "Читалачка значка 2024." одржана је 21. маја 2024. године у Канцеларији за младе. Било је рецитовања, песме и игре, а специјални гост био је наш познати песник Мирослав Кокошар. Диплому Велики Поштовани...