Важно обавештење

23 . 03 . 20

Поштовани родитељи и старатељи,

Због ванредне ситуације у којој се налази Република Србија и немогућности остваривања непосредног контакта кроз редовне активности, настојаћемо овим путем да вам одговоримо на најчешће постављана питања.

1. Реализација излета, екскурзија и наставе у природи
За време трајања ванредног стања обустављају се све активности у вези са реализацијом поменутих школских путовања. Немојте уплаћивати новац за преостале рате. Обавестићемо вас у најкраћем року, чим добијемо званичне информације од надлежног министарства. Уверени смо да ће Министарство просвете науке и технолошког развоја, у договору са туристичким агенцијама, доћи до одговарајућег решења које ће бити у најбољем интересу ученика и родитеља.

2. Набавка уџбеника за школску 2020/2021. годину
Школе ће се потрудити да нађе одговарајуће решење да се рате за изабране уџбенике за родитеље који се одлуче на тај начин набавке уџбеника почну уплаћивати од априла понуђачу који је изабран од стране Савета родитеља.Чим се пронађе решење како би се изашло у сусрет родитељима који желе да уџбенике плаћаjу на више рата бићете обавештени путем школског сајта, а одељењске старешине ће посебно обавестити родитеље свог одељења.

3. Упис ученика у први разред за школску 2020/2021. годину
Верујемо да ће бити могуће извршити упис ученика у први разред електронским путем. Oбавестићемо све родитеље и старатеље у вези са овим питањем oдмах након добијања званичних информација.

4. Уплаћивање рата за ручак за ученике у продуженом боравку
Током трајања ванредног стања и прекида наставе у класичном облику не морате да уплаћујете рате почевши од марта 2020. године. Сва евентуална питања у вези са организованом исхраном ученика у продуженом боравку биће решена чим буде могућ рад запослених у школи који се баве овом облашћу.

5. Реализација наставе на даљину
Уколико постоје било какви проблеми у преузимању наставних материјала и праћењу наставних садржаја, обратите се одељењским старешинама који ће контактирати управу школе и добићете повратну информацију.

ВАЖНО: Редовно пратите обавештења путем сајта школе и информације које Вам прослеђују одељењске старешине.
Све врсте питања постављајте путем електронске поште и трудићемо се да Вам у најкраћем року одговоримо.

Контакт:

Управа школе: majkajugovicapitanja@gmail.com

Хвала вам на разумевању и желим вам свима добро здравље у име колектива ОШ „Мајка Југовића“.

С поштовањем,

Лукић Ана, директор ОШ ,,Мајка Југовића“

i

Повезане вести

Дружење са писцем у школи

Дружење са писцем у школи

У нашој школи је гостовао писац Радислав Јовић на велико одушевљење деце и учитеља. Представио је своје две збирке песама ученицима другог и трећег разреда, а имали смо прилику да се упознамо и са новим књигама које су издате прошле године. Добили смо књигу "Петао...

Читалачка значка 2023/2024.

Читалачка значка 2023/2024.

Церемонија доделе диплома награђеним ученицима у манифестацији "Читалачка значка 2024." одржана је 21. маја 2024. године у Канцеларији за младе. Било је рецитовања, песме и игре, а специјални гост био је наш познати песник Мирослав Кокошар. Диплому Велики Поштовани...